Logo Davies English Translations Davies English Translations - Sinds 1986
Informatie

Wij bieden een snelle, nauwkeurige en creatieve service aan particulieren, bedrijven en organisaties. Klanten kunnen rekenen op een persoonlijke service van uitstekende kwaliteit. Dit is ook het geval indien uw vertalingen beŽdigd moeten worden (zoals geboorteaktes, trouwaktes, scheidingspapieren, emigratiedocumenten etc.). Wij zijn hiervoor door de rechtbank beŽdigd.

Levering

Meestal worden de vertalingen per e-mail geleverd. Elke andere vorm is ook mogelijk (CD-ROM, DVD, fax). Standaard worden onze vertalingen geleverd in dezelfde opmaak als de te vertalen tekst. Met andere woorden: we houden de oorspronkelijke lay-out aan van uw document. Dus als uw tekst allerlei tabellen, figuren, foto's etc. bevat is dat geen enkel probleem. De vertaalde tekst wordt simpelweg in uw eigen document geplaatst.

Tarieven

Tarieven nader overeen te komen (afhankelijk van tekstomvang, moeilijkheidsgraad, mogelijke beŽdiging).

Meestal wordt voor een vertaalopdracht een tarief per woord afgesproken, maar het is altijd mogelijk een totaalbedrag af te spreken. Het uiteindelijke aantal vertaalde woorden in de doeltaal is meestal bepalend. Indien u het te vertalen document per e-mail aanlevert ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Klanten die regelmatig vertaalwerk leveren krijgen een korting op de prijs. Dit geldt ook voor grotere opdrachten.

Ook voor revisiewerk kunt u bij ons terecht.

Met andere woorden: Davies English Translations heeft zeer concurrerende prijzen!